Leestips

Wat te doen in Corona-tijd?

Zoals de meesten van jullie breng ik nu veel meer tijd thuis door. Mijn reistijd valt weg en dat betekent: LEESTIJD!

Eindelijk kom ik toe aan de boeken die ik altijd nog eens een keer wilde lezen. En dat zijn er nogal wat! Allemaal boeken die stuk voor stuk direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Think and Grow Rich - Napoleon Hill

Dit boek werd in 1937 geschreven door Hill en in 2016 in het Nederlands vertaald. Het is een klassieker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. De inhoud is tijdloos, het boek neemt je stapje voor stapje mee in de strategie die je een succesvol en voldaan leven oplevert. Praktisch direct toepasbaar en daar hou ik van!
Volg deze link partner.bol.com naar het boek.

Master your Mindset

Michael Pilarczyk beschrijft in dit boek zijn eigen bewezen filosifie over een gelukkig en succesvol bestaan. Een praktisch stappenplan op weg naar je mooiste leven. Het gaat over inzicht, zingeving, bewustzijn en het doelgericht behalen van resultaten. Dit boek gaat over doen: het ontdekken van je mogelijkheden, het beste uit jezelf halen en je dromen waarmaken.
Volg deze link partner.bol.com voor het boek.

The Science of Getting Rich - Wallace D. Wattles

Leef vanuit dankbaarheid en in overvloed. Dit boek is wederom een klassieker uit 1910, vertaald in 2020 en vers van de pers. Het geeft een hedendaagse maar andere kijk op succes en geluk in je leven. Het bevat een handleiding in het toepassen van de wetenschap van aantrekking en creatie. Het boek is hier te vinden: partner.bol.com

De Rijkste man van Babylon

Vers van de pers: maart 2020!
Het boek is geschreven in een verhalende vorm. De vraag die beantwoord wordt is deze: Wat is het geheim van een rijk leven? De schrijver laat weten dat het niet uitsluitend te maken heeft met afkomst, geluk en intelligentie. Er zijn veel rijke mensen die hun school nooit hebben afgemaakt. Zo zijn er ook hoogopgeleiden die weinig geld verdienen. Waar ligt dat aan? Wat maakt het verschil? Dit boek geeft hier antwoord op. Echte aanrader! Het legt op een praktische en eenvoudige manier uit wat de gouden regels zijn voor rijkdom en welvaart.
Het boek is te bestellen op partner.bol.com

Dankbaarheid Dagboek

Zoals in de boeken hierboven beschreven is 1 ding van belang voor het krijgen van rijkdom, welvaart en een gelukkig leven.

Dankbaarheid tonen.

Dit dagboek zorgt ervoor dat je hier iedere dag bij stil staat. Het staat daarnaast vol praktische tips en mooie spreuken die je uitdagen tot zelfreflectie. Het dagboek kun je bestellen via partner.bol.com

The 7 habits of highly effective people

De zeven eigenschappen is een klassieker over persoonlijke groei. Covey formuleerde zeven principes, eigenschappen of gewoontes die je helpen te focussen op wat echt belangrijk is. "Het is wellicht common sense, maar daarmee nog geen common practice. Het is niet makkelijk om volgens deze eigenschappen te leven. Het is aan jou om ze toe te passen". DOEN dus!
Het boek en meer info vind je via deze link: partner.bol.com

Stap in je Grootsheid - Tony Robbins

Dit boek is GROOT! Het ging maar net door de brievenbus. Ontzettend mooie hardcover waarin de schrijver me laat kennismaken met wederom praktisch toepasbare tips om mijn mentale, emotionele, fysieke en financiele zaken anders te bekijken. EN direct ook andere keuzes te gaan maken om weer in de FLOW te komen. Op deze manier neem je echt de regie over je eigen leven vol geluk en succes. Via deze link is het boek te bestellen: partner.bol.com

Optimisme Hoop Veerkracht Zelfvertrouwen

Dit boek van Matthijs Steeneveld is een echte aanrader als je effectiever om wilt gaan met stress, tegenslagen en uitdagingen. Matthijs was mijn docent Positieve Psychologie tijdens de SummerSchool in Nijmegen. Wat heb ik veel van hem mogen leren in die week.
Dit boek laat je de kennis van de positieve psychologie praktisch toepassen in je dagelijkse leven. Welke routes er zijn vanuit de wetenschap en wat dit betekent voor jou en je gedragspatronen. Bestellen kan via: partner.bol.com

The Subtle art of not Giving a F*ck

Wat heb ik tijdens dit boek moeten grinniken. Het legt precies de vinger op de zere plek, maar geeft ook een kant en klare oplossing. Zelfinzicht gekregen en direct de adviezen opgevolgd. Resultaat: Een heerlijk bevrijdend gevoel! Via deze link is het boek te bekijken: partner.bol.com

Dit wordt jouw jaar!

De 12 lessen van Ben T. om je werk- en privéleven een positieve boost te geven.
Het laat zien waarom het veel mensen niet lukt en een enkeling wel. Het is een boek vol technieken die alleen werken als je daadwerkelijk ACTIE onderneemt.
Iedere maand een les! Bestellen kan via partner.bol.com

Alles netjes opgeruimd door L. Oliver

In deze tijden kon ik ook wat structuur gebruiken om mijn huis beter te organiseren. Dit boekje is handzaam en geeft praktische tips. Niet alleen over het opruimen en inruimen van kasten. Nee, Lisanne geeft ook inzicht hoe je administratie anders kan, je mailbox beter kan organiseren en dat je alleen spullen koopt die er echt toe doen in je leven.
Meer info: partner.bol.com

Laat je licht stralen

Dit boek heeft me verbaasd. De inhoud is gebaseerd op wetenschappelijke feiten en doorvertaald naar het dagelijkse leven. Dit maakt het direct toepasbaar om veranderingen aan te brengen om gelukkiger te worden.
Relaties, eetgedrag, verslavingen, stress en hoe onbewuste trauma's (het kijken van een enge film is ook al een trauma!) je stress-level beïnvloed. Een echte aanrader om te lezen in deze stressvolle periode!
Bestellen kan via partner.bol.com

In 10 stappen professional vanuit je hart

Maak met liefde en lef het verschil in de jeugdhulp.
De titel zegt alles. Wat is dit boek met liefde en passie voor het vak geschreven! Het systeem kun je niet veranderen, maar hoe je ermee omgaat wel. Dit boekje heeft me geïnspireerd om juist wel de omslag te maken en me in te zetten om te kijken hoe we met gepassioneerde jeugdhulpverleners en de politiek het systeem kunnen veranderen. Wordt vervolgd! Meer info: partner.bol.com

De dr. Ludidi Vastenmethode

Intermittent fasting is HOT!
Dit boek werd me aangeraden door een kennis en collega van Dr. Ludidi. Hij is voedingswetenschapper en promoveerde aan de universiteit van Maastricht op het prikkelbare darmsyndroom. Makkelijk te lezen boek vol praktische tips die je direct kan toepassen, nadat je de theoretische basis hebt gelezen.
Bestellen kan hier partner.bol.com

Ondernemen(d) met autisme

Dit boek heb ik van Marijn Bon gewonnen tijdens een actie. Ik heb het met plezier lezen, Wat een superboek! Het is ontzettend inspirerend om te lezen hoeveel mensen met autisme hun talent hebben weten te gebruiken om nu een succesvol ondernemer te zijn. Heel waardevol om te lezen! Dank je wel Marijn!
Bestellen kan via partner.bol.com
Sensable Coaching
Contactgegevens
Telefoon+31 (6) 46 05 31 71
E-mailinfo@sensable.eu
Adres Cadier en Keer
 nabij Maastricht
Kvk 62384627
IBAN NL42 RABO 0301 7913 25
 
Openingstijden
Maandag19.00-21.30
Dinsdag19.00-21.30
Woensdag19.00-21.30
Donderdag19.00-21.30
Vrijdag9.00-17.00
Zaterdag9.00-12.30
ZondagGesloten
Overige