Wil jij helderheid in je hoofd?

Ontdek hier hoe!

*SPECIALE CORONA-EDITIE*

Heb jij ook stress?

Uit een peiling van onderzoeksbureau Ipsos, in samenwerking met de Volkskrant onder ongeveer duizend Nederlanders werd duidelijk dat 35 procent meer stress ervaart. Dat zijn met name jongeren (40 procent).

Hoe dit komt?

Velen van ons blijven vasthouden aan gewoonten. Dat is niet vreemd, want je gedrag veranderen is erg moeilijk. Met name stress zorgt voor veel problemen. Het heeft een negatieve invloed op je gezondheid en verkleint de kansen op gedragsverandering. Hoe langer je blijft doen met wat je altijd deed, des te meer kans dat je vastloopt.

Door flinke overprikkeling en stress is het thuis niet meer zoals het was. Jij als ouder bent uitgeput, je ziet een overprikkeld en doodongelukkig kind dat zich terugtrekt, onzeker wordt of juist het bloed onder je nagels vandaan haalt en je grenzen flink overgaat.

De onderlinge relaties staan op scherp. Ruzies, irritaties en onenigheid; slecht slapen, piekeren, onzekerheid, onrust in je hoofd en lijf, je bent vergeetachtig en snauwt onbedoeld de mensen die je liefhebt af en je kunt je werk niet meer doen naar behoren. Ook het genieten van elkaar, van kleine dingen en complimenten geven of een 'normaal' gesprek hebben lukt niet meer. Je voelt je wanhopig omdat je echt alles zelf al hebt geprobeerd om dit te verhelpen.

Zoek hulp

Ervaar jij, je gezin of je kids stress-spanning? Aarzel niet en zoek op tijd hulp.
Praten lucht op. Samen naar mogelijkheden zoeken is NOG BETER!

Ontdek de meest effectieve strategie tegen stress

Stress onder controle krijgen is niet alleen een kwestie van boekjes lezen, eindeloos het internet afzoeken en blogs lezen.

Het is een zaak van DOEN.

Belangrijk is dat je hierbij de juiste persoon zoekt die je kan helpen om resultaat te behalen. Die naast je loopt en je uitdaagt. Want de stappen naar succes, die zet je zelf en pas je toe in je dagelijks leven.

Daag jezelf vandaag nog uit!

*Wil jij keuzes maken die je leven naar een hoger niveau tillen?
*Afscheid nemen van frustratie, irritatie en een kort lontje?
*De relatie met jouw partner, kinderen en/of vrienden aanzienlijk verbeteren?

Pak jij die kans om binnen 7 dagen je anders te voelen EN een ander leven te leiden?

Meld je dan NU aan via info@sensable.eu

Doe je dit niet, dan mis je het meest complete, stap voor stap programma om je stress de baas te worden. Je profiteert van meer dan 7 jaar ervaring van een expert op het gebied van stressmanagement.

Snel- doeltreffend-no nonsens

Wat zijn de ervaringen van anderen?

'De stress rondom school is minder geworden omdat ik snap hoe ik het anders kan. En wat het allermooiste is: mijn ouders zeuren minder aan mijn kop'.
-Daphne (14 jaar)

'Door jouw coaching kan onze dochter de uitdagingen die ze op school en in haar vriendschappen ervaart beter en sneller emotioneel verwerken'.
-Bibi (46 jaar)

'Ik heb de training als heel zinvol ervaren in een voor mij veilige omgeving. Annika liet me in mijn waarde en nam de tijd en ruimte voor me'.
-Marjo (56 jaar)

‘Je hebt me weer laten geloven in mezelf toen ik dat niet meer kon. Dank je wel daarvoor! Zonder jou was dit me niet gelukt. Je daagde me uit maar liet me niet vallen’.
-Cathy (18 jaar)

‘Ik heb mijn dochter zien veranderen in een zelfverzekerde dame die ook nog eens op eigen kracht met ‘een beetje Annika’ haar VAVO-diploma toch heeft weten te behalen!’
-Esther (41 jaar)

‘Ik kan en durf mijn dochter nu meer te vertrouwen, de gesprekken zijn opener en we zoeken nu samen naar een oplossen. Ze zoekt mij op als ze hulp nodig heeft ’.
-Roosmarije (43 jaar)

*AANBIEDING*

Omdat ik de hulp toegankelijker wil maken, betaal je nu geen € 450,-

maar slechts € 397,-
voor het complete programma

Aanmelden

Meld je aan via info@sensable.eu
Sensable Coaching
Contactgegevens
Telefoon+31 (6) 46 05 31 71
E-mailinfo@sensable.eu
Adres Cadier en Keer
 nabij Maastricht
Kvk 62384627
IBAN NL42 RABO 0301 7913 25
 
Openingstijden
Maandag19.00-21.30
Dinsdag9.00-17.00
Woensdag19.00-21.30
Donderdag19.00-21.30
Vrijdag9.00-17.00
Zaterdag9.00-12.30
ZondagGesloten
Overige