Online training voor meer overzicht en energie

Het coronavirus heeft ons dagelijks leven in een paar weken tijd drastisch veranderd. Je kunt niet meer de deur uit om naar de sportschool te gaan, of om samen te komen met vrienden. De een werkt thuis. De ander is zelfs helemaal zonder werk komen te zitten. En veel mensen maken zich zorgen om hun eigen gezondheid, of de gezondheid van hun naasten.

Velen van ons zijn op dit moment bezig om een zinvolle invulling te vinden voor onze dag. Om nieuwe routines te ontwikkelen. Of om te bedenken hoe we bepaalde dingen straks, na de crisis, anders gaan aanpakken. Wat ook heel belangrijk is: goed voor jezelf zorgen. Juist nu je humeur en je energieniveau waarschijnlijk meer pieken en dalen kennen dan normaal. Maar hoe doe je dat?

Ik help je hier graag bij!

Heb jij ook behoefte aan meer overzicht en energie in deze tijd? Sluit dan aan bij een van de online trainingssessies. Aanmelden kan via info@sensable.eu

Na aanmelding ontvang je digitaal een persoonlijk werkboekje.

Hoe werkt het?

Tijdens de sessie ga je onder begeleiding van een gecertificeerde trainer live aan de slag met jouw situatie. Je ontvangt na aanmelding een persoonlijk werkboekje dat je kunt uitprinten of digitaal kunt invullen. De trainingen worden via Zoom gegeven. Je doet mee in een groepje van maximaal 8 personen en de training duurt maximaal 2 uur.

Dit haal je uit de training

-Je hebt (weer) scherp voor jezelf waar jij energie van krijgt en juist niet

-Een betere balans houden tussen (thuis)werk en privé

-Je hebt een concreet plan om de komende tijd mee aan de slag te gaan

-Leren hoe je de regie houdt in deze tijden

Aanmelden?

Aanmelden kan via info@sensable.eu
Sensable Coaching
Contactgegevens
Telefoon+31 (6) 46 05 31 71
E-mailinfo@sensable.eu
Adres Cadier en Keer
 nabij Maastricht
Kvk 62384627
IBAN NL42 RABO 0301 7913 25
 
Openingstijden
Maandag19.00-21.30
Dinsdag9.00-17.00
Woensdag19.00-21.30
Donderdag19.00-21.30
Vrijdag9.00-17.00
Zaterdag9.00-12.30
ZondagGesloten
Overige