ENERGY-Training jongeren (groepstraining) 2020


Jongeren groeien op in een wereld vol technologische snufjes die razendsnel prikkels op hen afvuurt. De wereld ligt letterlijk aan hun voeten door internet. De informatie-stroom neemt toe, keuzemogelijkheden nemen toe en men kan zien op social media wat anderen doen. En dan komt de gedachte: dat wil ik ook, dat moet ik ook hebben, dat moet ik ook doen. Maar wat als al deze keuzes je ineens overweldigen? Dat je niet goed meer weet of het een eigen keuze is, of dat jij deze moet maken om bij een groep te horen? Dat alles levert je giga-stress op.

5 bijeenkomsten van 2 uur

The Lab of Life methodiek helpt jongeren om binnen 5 bijeenkomsten verspreid over 8 weken te komen tot realistische keuzes en dus resultaten door van willen naar doen te gaan. Je bepaalt zelf waar je aan wilt werken en wat je in je leven zou willen veranderen, waar je verbetering in wilt aanbrengen. Zoals beter willen slapen, minder tijd op social media willen doorbrengen, je huiswerk beter willen plannen, tijd willen hebben om te chillen, de keuze om een studie wel of niet af te maken, wel of geen bijbaantje te nemen, wel of geen relatie aan te gaan of te verbreken. Al die keuzes en problemen maar ook zeker de kleinere keuzes kunnen door al dat gepieker tot stress leiden. Daar ga je bij aanvang van de training korte metten mee maken. Je leert om meer grip te krijgen op je leven, durft te vertrouwen op jezelf en krijgt meer energie voor datgene wat jij zelf belangrijk vindt in jouw leven. De nieuwste wetenschappelijk bewezen technieken voor effectieve gedragsverandering zorgen voor succes.


DOELSTELLING
• Verminderen van stress
• Verbeteren van energie-balans (school-privé)
• Meer grip krijgen op je eigen leven
• Vergroten van autonomie (keuzes kunnen maken)
• Vergroten van motivatie en authenticiteit
• Vergroten van flexibel leren denken en omgaan met moeilijkheden


VOOR WIE

Voor alle jongeren van 12 t/m 18 jaar, met name voor jongeren die stress ervaren door alle ‘moetjes’ en keuzes die ze moeten maken in het leven.


AANMELDEN

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Annika Bessems via 06-46053171 of door te mailen naar info@sensable.eu


WANNEER

De training wordt in 5 bijeenkomsten van 2 uur gegeven vanaf 18.00u

ORGANISATIE
www.sensable.eu

MEER INFORMATIE OVER DE METHODIEK VAN THE LAB OF LIFE
www.thelaboflife.com


KOSTEN
665,- (incl. BTW, excl. locatiekosten) per deelnemer (groepsgrootte 5-12 deelnemers)
Sensable Coaching
Contactgegevens
Telefoon+31 (6) 46 05 31 71
E-mailinfo@sensable.eu
Adres Cadier en Keer
 nabij Maastricht
Kvk 62384627
IBAN NL42 RABO 0301 7913 25
 
Openingstijden
Maandag19.00-21.30
Dinsdag9.00-17.00
Woensdag19.00-21.30
Donderdag19.00-21.30
Vrijdag9.00-17.00
Zaterdag9.00-12.30
ZondagGesloten
Overige